Élményutalványok

Varázslatos vidéki nyugalom Abbázia élménnyel

Ha Önnek is nehézséget szokott okozni a megfelelő ajándékok kiválasztása, akkor a legjobb helyen jár. Ne törje tovább a fejét, válasszon szeretteinek Abbázia Élményutalványt! Ajándékozzon szeretteinek természet közeli élményt, feltöltő pihenést és őrségi kényeztetést! Higgye el, a siker garantált, hiszen tudjuk, a legnagyobb érték az együtt töltött idő!

már 54 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Önellátással

Nem hiába tartja a mondás, hogy ajándékozni öröm. Egy tökéletesen megválasztott ajándék, valóban képes melegséggel megtölteni mindenki szívét. Szuper élmény adni és kapni is. Egy ajándék viszont csak akkor tökéletes, ha valóban eltaláljuk az ajándékozott ízlését, vágyát. Nem egyszerű feladat, de azért mindig akad olyan lehetőség, ami sokkal több, mint tökéletes. A Hotel Kalma élményutalványa ezt a tökéletességet hordozza magában. Egyszerre ad törődést, szeretetet, kalandot, és örök élményt. 

már 64 900 Ft-tól
Abbázia Élményutalvány - Reggelis ellátással
Legyen szülinap, évforduló, családi esemény, ajándékozni mindig szuper érzés. Sokunknak szokott nehézséget okozni a megfelelő ajándékok kiválasztása. Ahhoz, hogy az ajándékozás valódi öröm legyen, sokszor hetekig törjük a fejünket az igazán szuper meglepetésen. Ne gondolkodjon tovább, lepje meg szeretteit egy igazán extra Kalma élménnyel, és a siker garantált! Öröm lesz nézni szeretteink boldogságtól ragyogó arcát, hiszen egy Abbázia kényeztetés minden évszakban felejthetetlen pillanatokat ígér.