Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Hotel Kalma***superior

8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36 83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Gyakran ismételt kérdések

Bizonyára Önben is sok kérdés felmerül a foglalás vagy éppen már az utazás előtt szállodánkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, így összegyűjtüttünk a leggyakoribb és leghasznosabb kérdés-válaszokat Dobogós tartózkodására, hogy ezzel is segítsük döntésüket vagy éppen már a készülődés pillanatait.

Amennyiben felmerülnek olyan kérdések, melyekre az alábbi listában nem találnak választ, akkor jellezék felénk bármilyen platformon és készséggel bővítjük a listát. Ha mégsem találja a szükséges információt, kérjük vegye fel a kapcsolatot szállodákkal! 

Általános kérdések

Árajánlatot legegyszerűbben szállodánk weboldalán tud kérni, vagy kérjük küldjön egy emailt a sales@abbaziagroup.com  címre és jelölje meg az érkezés/távozás időpontját, a tervezett létszámot (gyermek esetén az életkort is kérjük megjelölni)!

Ajánlat elfogadása esetén, vagy az on-line foglalás esetén a foglalási rendszer automatikusan visszaigazolást küld Önnek az összes szükséges információval, foglalási számmal, mely RS/ - kezdetű majd 4 számot tartalmaz.
Amennyiben szállásközvetítői oldalon, vagy utazási irodánál tette meg foglalását, úgy kérjük, hogy az ott megkapott visszaigazolást mindenképpen hozza magával!
Csatlakozzon Ön is törzsvendégeink táborába, hogy garantáltan a legjobb áron tudjon legközelebb foglalni szállodánkba!

Keresse Kollégáinkat a rezerváción az alábbi elérhetőségek egyikén és szívesen segítenek Önnek!
Szobafoglalás (ajánlatkérés, megrendelés):
 • A házi kedvenc felára 4500 Ft / házikedvenc / éj, mely a csomagáron felül fizetendő.
 • wellness részleg használata: jakuzzi, finn szauna, infraszauna

(Amennyiben a lefoglalt ajánlat nem tartalmazza)

 • vezeték nélküli internet hozzáférés a szálloda területén
 • bekészítés babáknak és kisgyermekeknek: rácsos kiságy, fürdetőkád, etetőszék (előzetes kérésre)
 • Készpénz (HUF, EUR)
 • Bankkártya (Visa, Master, AMEX)
 • SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)
Igen, szállodánkban az alábbi SZÉP-kártyákat fogadjuk el:

MKB / OTP / K&H

Bármelyik SZÉP kártya választása esetén mindhárom alszámláról van lehetőség a foglaló kiegyenlítésére.

Amennyiben a foglaló összegét:

OTP SZÉP Kártyával fizetné:

Az előleg utalását az szepkartya.otpportalok.hu honlapra fellépve, saját regisztrációval bejelentkezve tudja Ön indítani szállodánk felé.

Sajnos a megjegyzés rovatban szereplő adatokat nem látjuk, így kérjük, hogy ha az utalás nem az Ön nevéről érkezik, legyen kedves ezt szállodánk felé írásban jelezni!

Szállodánkat, mint elfogadóhely Helikon Utazási Iroda Kft-Hotel Kalma néven találják meg. A cím 8380 Hévíz, Rákóczi utca. 12-14..

MKB SZÉP Kártyával fizetné:

Kérjük, a kártyatulajdonos nevét, illetve a kártya azonosító számát (4; 5 vagy 6 jegyű azonosító) elküldeni szíveskedjen számunkra, illetve hogy melyik zsebből mekkora összeget

A kért adatok megadását követően kapunk az MKB Banktól egy 10 jegyű azonosítót, melyet elküldünk Önnek email-ben, és amelynek segítségével az MKB SZÉP Kártya honlapján az utalást Ön el tudja indítani szállodánk felé.

Szállodánkat, mint elfogadóhely Helikon Utazási Iroda Kft-Hotel Kalma néven találják meg. A cím 8380 Hévíz, Rákóczi utca. 12-14..

Az előleg utalását a szepkartya.kh.hu honlapra fellépve, kártyabirtokos belépés gombra kattintva, saját regisztrációval bejelentkezve tudja Ön indítani szállodánk felé.

Sajnos a megjegyzés rovatban szereplő adatokat nem látjuk, így kérjük, hogy ha az utalás nem az Ön nevéről érkezik, legyen kedves ezt szállodánk felé írásban jelezni!

Szállodánkat, mint elfogadóhely Helikon Utazási Iroda Kft-Hotel Kalma néven találják meg. A cím 8380 Hévíz, Rákóczi utca. 12-14.

Szálloda azonosítószáma, melyet meg kell adni: 84016726.

Az előlegszámlát érkezéskor a recepción vehetik át.

 

Kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén (üdülési hét egyeztetés, vendégérkezés)!:
Kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén (ajánlatkérés, megrendelés)!:
 • Hotel Kalma
 • 8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.
 GPS koordináták: Latitude: 46.789769, Longitude: 17.189988
 • AUTÓVAL:
Budapesttől Hévízre a 185 km-es út kb. 2 óra alatt tehető meg. Az M7/E71 autópályán Érd irányában kell haladni, majd Érdnél Székesfehérvár felé kell venni az útirányt. Az M7-es autópályán egészen Balatonszentgyörgyig lehet eljutni. Az autópályáról itt át kell térni a 76-os útra, majd Balatonszentgyörgynél jobbra lekanyarodva a 71 úton kell tovább haladni Keszthely, majd a táblákat követve Hévíz irányába. 
 •  VONATTAL:
A Budapest - Keszthely (IC és gyors) vonatokkal érkező vendégek a keszthelyi pályaudvarról taxival, illetve helyi autóbuszjárattal juthatnak el Hévízre. Transzferköltségek: taxival a keszthelyi pályaudvartól a szállodáig kb. 2.500,- Ft; helyi autóbuszjárattal Keszthelyről (buszpályaudvar közvetlenül a keszthelyi vasútállomás mellett) Hévízre.
 • AUTÓBUSSZAL:
A Volán távolsági autóbuszjáratai közül a Budapest - Hévíz járatok jöhetnek szóba, melyek végállomása Hévízen van. Innen taxival vagy helyi autóbuszjárattal érhető el leggyorsabban a szálloda.
 • Igen, kijelentkezést követően igény szerint a csomagokat elhelyezheti az erre a célra fenntartott csomagszobánkba és akár estig is használhatja a szálloda szolgáltatásait. Feláras szolgáltatások igénybevétele esetén a fizetendő díj közvetlenül a szolgáltatónál rendezendő.

Ellátás, étterem

 • önellátás
 • reggeli
 • félpanzió
 • Igen, amennyiben a foglalási folyamatban nem választott ki étkezési formát, úgy recepciós kollégáink segítségével van lehetősége étkezést foglalni.
 • reggeli 8:00-10:00
 • ebéd 11:30-14:00
 • vacsora 18:00-21:00 óra között vehető igénybe.

Szobainfók

 • Szállodánkban az érkezés napján a szobát 16:00-tól tudjuk Önöknek biztosítani és távozás napján 10:00-ig kérjük elhagyni.
 • Igen, szabad kapacitás függvényében előre egyeztetve recepciós kollégáinkkal lehetőség van egy egyszeri 5.000 HUF/alkalom díj megfizetése ellenében 11 órától megérkezni, vagy 15 óráig a szobában maradni.
 • Fürdőköntös előre vagy helyszínen felár ellenében igényelhető, felnőtt és gyermek részére egyaránt, melynek ára 900 Ft / köntös / nap.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.