Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Hotel Kalma***

8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36 83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Zalaszántói Béke-sztúpa

Időpont(ok):
2023. 03. 01 - 2026. 01. 31.

Zalaszántói Béke-sztúpa

A Zalaszántói sztúpa Közép-Európa első és egyébként Európa legnagyobb buddhista szentélye. A sztúpa a Zalaszántó mellett található Kovácsi-hegyen, egy erdei tisztás közepén áll.

A Buddha-szentély egy Bop Jon nevű, dél-koreai buddhista szerzetes elhatározásából, Zalaszántó önkormányzatának területi hozzájárulásával, a világbékének ajánlva épült. Személyesen a XIV. Dalai Láma (Tendzin Gyaco) avatta fel 1993-ban.

A 24 méter átmérőjű és 30 méter magas építményen  belül Buddha tanításait, egy eredeti Buddha-ereklyéket, egy 24 méter magas életfát, illetve a központjában egy – Dél-Koreából származó, aranyozott Buddha-szobrot helyeztek el. 

A díszes sztúpák akkor is izgalmas látványosságot jelentenek, ha maga a buddhizmus teljesen távol áll tőlünk. A szentélyt béke, harmónia és szeretet lengi körül. Ha erre járnak, ezt a különleges élményt nem szabad kihagyni!

Vissza a Programajánló listához

Programnaptár

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.