HÉVÍZ

Hévíz a mélyről feltörő természeti kincsek, a hőforrások koronázatlan királynője. A város Európa legnagyobb gyógyhatású taváról és Tófürdőjéről, valamint tradicionális fürdőkúráiról híres. Évente gyógyulni vágyók milliói érkeznek hosszabb-rövidebb időszakokra a városba, hogy megszabaduljanak a nem kívánt mozgásszervi, vagy egyéb krónikus megbetegedésektől.

Hévíz a Dunántúl ékszerdoboza rengeteg élményt és csodát rejt az aktív pihenés szerelmeseinek is. A tó és az azt körülvevő 50 hektáros mocsári ciprusokból és mézgás égerből álló erdő, valamint park, páratlan látványt nyújt az év minden szakában. A változatos kulturális és szórakoztató programok, ünnepelt sztárvendégek és gasztro-fesztiválok sokasága évszaktól függetlenül a kisvárosi élet mindennapjaiba szervesen beépültek.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább