Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Hotel Kalma*** superior

8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Hotel Kalma - Tavirózsa Kalandpark együttműködés

Hotel Kalma - Tavirózsa Kalandpark együttműködés

Az együttműködési megállapodás értelmében szállóvendégeink részére a Tavirózsa Kalandpark 10% kedvezményt biztosít szolgáltatásainak végösszegéből.

Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek

Aki egy kis kihívásra vágyik és persze ezzel együtt egy jó adag mókára, az a Tavirózsa Kalandparkban felejthetetlen élményeket talál. A változatos akadályok sportosan izgalmas szórakozást kínálnak gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Ha a megszokott programok helyett új élményekre vágynak és szeretnének több időt tölteni a természetben, élvezni a friss levegőt és kicsit megemelni az adrenalin szintjüket, garantált élményt nyújt ez a kalandpark! Gyerekek, felnőttek, kicsik és nagyok egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek, különböző nehézségi szintű pályák közül választhatnak, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Merre induljak?

A Tavirózsa Kalandpark Keszthely kertvárosában a Keszthely-Hévíz összekötő út mellett, Hévíz felőli végén, a Kertészeti Centrum területén található!

A Tavirózsa Kalandparkban kellemes, természet- és növénybarát környezetben várják a kalandra és felhőtlen kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.