Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Hotel Kalma***

8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Hotel Kalma - Tavirózsa Kalandpark együttműködés

Hotel Kalma - Tavirózsa Kalandpark együttműködés

Együttműködve velük, a Tavirózsa Kalandpark  szállóvendégeink részére 10 % kedvezményt biztosít szolgáltatásainak összegéből.

Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak

Aki kihívásra és sok vidámságra vágyik, az a Tavirózsa Kalandparkban felejthetetlen élményeket talál. A változatos akadályok sportos és izgalmas szórakozást kínálnak gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Aki egyébként is szeretne több időt tölteni a természetben, élvezni a friss levegőt és megemelni az adrenalin szintjét, annak garantált élményt nyújt ez a kalandpark! Gyerekek, felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek, különböző nehézségi szintű pályák közül választhatnak, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.

Merre induljak?

A Tavirózsa Kalandpark Keszthely kertvárosában a Keszthely-Hévíz összekötő út mellett, a Kertészeti Centrum területén található.

A Tavirózsa Kalandparkban kellemes, természet- és növénybarát környezetben várják a kalandra és felhőtlen kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.