Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Hotel Kalma***

8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36 83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Folly Arborétum - A Balaton édenkertje

Időpont(ok):
2023. 03. 01 - 2026. 01. 31.

Folly Arborétum - A Balaton édenkertje

A Balaton északi partja rejti Magyarország talán legszebb tájait. A gyönyörű Káli-medence, a hangulatos Szigliget, a meseszép Tihany mellett egyik legkülönlegesebb vidék talán mégis a Badacsony, amelynek egyik varázsát a Badacsonyörsön található Folly Arborétum adja. A káprázatos növénykert, a Balaton valóságos édenkertje. Az egész évben nyitva tartó botanikus kert 3,6 hektáros területén 400 fenyőféle és 200 lombos fa és cserje talált otthonra. A több mint száz éves cédrusok, ciprusok között sétálva igazi paradicsomban érezhetjük magunkat. A botanikus kert látványossága a különleges, lombozat fölé emelkedő toboz alakú kilátó, ahonnan széles panoráma tárul a Balatonra és a különleges formájú tanúhegyekre. A magyar tenger kékjének és a Balaton-felvidék zöldjének meseszép összhangja minden évszakban emlékezetes látnivalót nyújt.

Eszem-iszom…..

A Folly arborétumban nemcsak a Folly család saját bora, de a minden évszakban megújuló étlapja, grillteraszának kínálata és a street-food ételek nagy választéka is kellemes meglepetésül szolgál. Az arborétum által kínált változatos programokról érdemes előre tájékozódni, mert pl. a holdfénytúrák vagy a fényfestés programok késő estére is különleges kikapcsolódást nyújthatnak.

A Folly arborétum botanikus- és gasztroélményeken túl zenei, művészeti és tematikus kínálattal is színesíti a programpalettáját, különleges játszóterein pedig a gyerekek sosem unatkoznak, így egy ott tett kirándulás igazi családi élménnyé válik.

Vissza a Programajánló listához

Programnaptár

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.